Begin met het maken van de marinade voor de kip. Meng de olijfolie met de balsamico azijn, pers hier een teen knoflook bij uit en voeg een beetje mosterd toe. Snij de kruiden fijn en voeg toe.
Snij de kip in fijne blokjes van zo'n 1½ x 1½ cm. Voeg toe aan de marinade en zet even apart.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Schil de ui. Snij de paprika in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Borstel de champignons en snij de broccoli roosjes van de steel.
Snij nu alle groenten in gelijke stukken zodat ze straks tegelijkertijd gaar zijn.
Doe de groenten in een schaal en voeg hier 2 a 3 eetlepels olijfolie aan toe. Hussel de groenten door elkaar.
Spreid de groenten uit over de bakplaat. Plet de teentjes knoflook en leg deze tussen de groenten.
Leg de stukjes gemarineerde kip tussen de groenten en strooi een snuf peper en zout over alle ingrediënten van de traybake. Leg de takjes verse kruiden tussen de groenten en de kip en schuif de bakplaat zo'n 25 - 30 minuten de warme oven in.
Serveer eventueel nog met verse basilicum en Parmezaanse kaas.