Deze ingrediënten zijn voldoende voor 3 eiwraps waar we omelet rolletjes van gaan maken. Per omelet wrap gebruik je 2 eieren.
Kluts 2 eieren in een schaaltje en voeg een snuf peper en zout toe.
Verwarm een beetje olie in de pan, schenk hier het geklutste ei bij en laat zachtjes garen. Draai de omelet de laatste minuut nog even om zodat je beide kanten bakt.
Schep de omelet uit de pan en laat even afkoelen. Zo voorkom je dat de roomkaas straks smelt.
Snij in de tussentijd de verse kruiden fijn. Besmeer de omelet met een laagje roomkaas en bestrooi met de verse kruiden.
Leg nu aan het uiteinde van de omelet wat gerookte zalm in een lange strook. Beleg met een handje rucola en rol de eiwrap strak op.
Wil je de omelet rolletjes van tevoren maken, wikkel dan de hele omelet wrap strak in vershoudfolie en snij er rolletjes van vlak voordat je ze gaat serveren.
Herhaal deze stappen, maak 3 ei wraps, waar je uiteindelijk per wrap ongeveer 6 rolletjes uit kunt snijden.