Knoflook garnalen - gourmet recept
Makkelijk recept voor het gourmet pannetje van garnalen in Oosterse marinade met knoflook, gember en rode peper.
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 55 minuten minuten
Gourmet recepten, Vis recepten
Porties: 4
- 300 gram garnalen (rauw en gepeld)
- 2 eetlepes olie
- 2 teentjes knoflook
- ½ limoen
- 1 cm gember
- ½ rode peper
- 4 takjes verse koriander
Maak de marinade voor de knoflook garnalen klaar door de olie samen met het sap van ½ limoen te mengen in een grote schaal.
Maak de knoflook schoon. Schil de gember. Snij de rode peper fijn. Hak de koriander in fijne stukjes. Voeg toe aan de schaal.
Voeg de garnalen toe aan de marinade en schep goed om. Laat minstens een uur in de marinade staan maar langer kan zeker ook.
Bak de garnalen in het pannetje van het gourmetstel tot deze gaar zijn.
Calorieën: 63kcal | Koolhydraten: 2g | Eiwit: 10g | Vet: 1g | Verzadigd vet: 1g | Vezels: 1g
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.
Lees meer: disclaimer
Tag mij op social media @MindYourFeedNL of gebruik #mindyourfeednl