Ei muffins met spinazie en feta
Makkelijk recept voor hartige koolhydraatarme ei muffins met kip, gevuld met spinazie en feta.
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 25 minuten minuten Totale tijd: 30 minuten minuten
Eiwitrijke recepten, Koolhydraatarme recepten, Ontbijt recepten, Pasen
Porties: 2
- 4 eieren
- 50 gram cottage cheese
- 6 plakken gerookte kipfilet
- 50 gram verse bladspinazie
- 25 gram feta
- peper
- zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Wanneer je siliconen muffin vormpjes gebruik, hoef je deze niet in te vetten. Gebruik je een andere vorm, vet dan deze vorm in met boter. Vul elk muffin vormpje met een plakje kipfilet.
Snij de spinazie heel fijn. Verkruimel de feta en meng met de spinazie.
Kluts de eieren los met de cottage cheese en breng op smaak met peper en zout.
Vul de kipfilet 'bakjes' met het spinazie - feta mengsel. En schenk dan het opgeklopte ei met de cottage cheese in de vormpjes.
Schuif de hartige ei muffins met spinazie en feta voor 25 minuten de warme oven in.
Calorieën: 193kcal | Koolhydraten: 3g | Eiwit: 17g | Vet: 12g | Verzadigd vet: 5g | Vezels: 1g
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.
Lees meer: disclaimer