Snij de broccoliroosjes van de steel en snij de steel in kleine blokjes. Kook - of stoom! - de broccoli beetgaar.
Snipper de ui en was de courgette, snij de courgette in blokjes. Schil de zoete aardappel en snij hier ook blokjes van.
Van de saucijzen verwijder je het velletje. Snij de saucijzen in plakken.
Zet een pan met wat olie op het vuur en braad de saucijzen kort aan. Voeg nu de ui, courgette en zoete aardappel toe en bak even kort mee.
Vet een ovenschaal in met wat olie of boter. Verwarm de oven voor op 180 graden.
Giet de broccoli af en voeg toe aan de pan met saucijzen.
Spoel de bonen in een vergiet af onder wat koud water en voeg ook bij de saucijzen en broccoli. Schep nu even goed door, voeg peper en zout naar smaak toe, en schep de bonenschotel daarna over in de ovenschaal.
Snij de mozzarella in kleine blokjes en verdeel dit over de ovenschotel. Schuif de bonenschotel met broccoli en mozzarella nog voor 20 minuten de oven in. Klaar is je makkelijke maaltijd!