Het is af en toe nog knap lastig om een beetje spannende intro te schrijven voor mijn weekmenu. Want elke keer als ik de recepten bij elkaar zoek, denk ik alweer een week voorbij…! En ik moet er dus voor oppassen dat ik niet elke week schrijf dat de tijd zo snel gaat. Maar dat is natuurlijk wel zo. De weken vliégen voorbij en het is hectisch hier op het hoofdkantoor. Het lijkt zelfs wel Kerst, alles gebeurt nu nog even snel voor de zomervakantie volgens mij. Maar gelukkig hebben we dan de rust van een eetplanning, waar zou ik zijn zonder! Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Schrijf dan gerust weer mee!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #25 makkelijke maaltijden
Maandag
Met het mooie weer van de afgelopen weken nog vers in mijn geheugen en mijn geplande vakantie naar Italië daar tussendoor dansend, begin ik de week met deze makkelijke courgette spaghettie aglio e olio. Die Italianen begrijpen precies hoe je puur en lekker kunt eten!
Dinsdag
Meestal als ik het weekmenu samenstel, check ik even snel de weersvoorspellingen. En het is even klaar met het mooie zomerweer volgens mij. Ook goed, dan zet ik vandaag deze Chinese tomatensoep maar weer eens op tafel!
Woensdag
De meeste recepten bestaan bij mij uit het toevallig op de juiste manier bij elkaar mikken van wat van mijn favoriete ingrediënten. Zo is ook deze broccoli zoete aardappel schotel met kip ontstaan. Kan niet mis gaan en staat zo op tafel!
Donderdag
Nog meer pasta deze week, maar dan nu wel echte pasta. Ik hou ervan om af te wisselen en deze romige speltpasta met broccoli en tomaatjes is altijd goed. En die tweede keer broccoli deze week is juist super gezond!
Vrijdag
Op vrijdag doe ik graag makkelijk en sinds ik deze Turkse pizza wraps met knoflooksaus heb ontdekt is dit mijn makkelijke weekend-inluiden-maaltijd. Het is mijn manier van fastfood, lekker en snel, en toch zelf gemaakt. En daar hou ik van!
Zaterdag
Ik zei het al, Italië spookt door mijn hoofd. En niet zo’n beetje ook. En de combi van meloen en rauwe ham is natuurlijk sowieso al te gek, maar in deze salade met meloen, prosciutto en mozzarella komt ie pas echt tot leven! Lekker als zaterdagse lunch!
Zondag
Oh, sinds ik deze kokos amandel bonbons met chocolade topping heb gemaakt, blijf ik ze maken. Want deze snoepjes zijn ten eerste niet te weerstaan, maar as dat wel lukt, dan heb ik er de hele week nog van te genieten. Bewaren in de koelkast en snoepen maar!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube