Zo, goedemorgen. Weer een week voorbij…. Het blijft een cliché dat ik ook maar blijf herhalen. Maar de weken vliegen hier voorbij. Afgelopen week was ik 2 dagen volop bezig aan mijn nieuwe business. En dat was heerlijk! Nieuwe plannen verder uitwerken en mezelf even helemaal overgeven aan alles wat er al maanden in mijn hoofd rondzoemt. En met resultaat want binnenkort kom ik met iets heel tofs. Ik zei het al eerder, ik ga andere ondernemers helpen om online te stralen met alle prachtige veren die ze hebben. Om precies te laten zien waar zij voor staan en hun unieke boodschap helder de wereld in te krijgen. Can’t wait! Mocht je daar meer over willen weten of nu al benieuwd zijn naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen, sent me a message! Voor nu, want het is wel gewoon weer zaterdag, staat er weer een nieuw weekmenu online. Heerlijk, een beetje structuur in de toch al chaotische weken…
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #90 makkelijke maaltijden
Maandag
Vorige week zette ik een compleet vegetarisch weekmenu voor je klaar. En hoewel ik niet van plan was mijn huidige eetpatroon nu ineens drastisch om te gooien, ga ik wel weer verder met meatless monday. Een dag per week bewust geen vlees eten is al geen straf, maar met deze quiche met spinazie, pompoen en oude kaas al helemaal niet!
Dinsdag
Waar ik wel vorige week – tijdens de week zonder vlees – achter kwam, is dat ik veel creatiever om ga met mijn groenten. Ze speelden weer wat vaker de hoofdrol op mijn bord in plaats van dat ze erbij hingen. En dat vond ik een mooie eye-opener, want zo ben ik natuurlijk ooit mijn blog begonnen. Natuurlijk hoeft het niet altijd heel ingewikkeld, een preisoep met krokante spek en oude kaas is bijvoorbeeld prima voor de drukke dinsdag.
Woensdag
Ik ben echt zooo toe aan voorjaar!! De regen van de afgelopen weken ben ik echt zat. Geef mij maar een zonnetje, een blauwe lucht en lekker veel buiten zijn. En hoewel het er deze week geloof ik wel aan zit te komen, zet ik toch nog een keer deze roerbak andijviestamppot op tafel.
Donderdag
Even geleden alweer – nogmaals, de tijd vliegt! – zette ik een recept voor gevulde courgettes met kipgehakt, mais en zwarte bonen online. En dat beviel eigenlijk wel zo goed, dat ik die in het weekmenu nog een keer laat terug komen. Simpel, smaakvol en lekker, daar gaan we voor!
Vrijdag
Fridaynight = pizzanight! Of in elk geval gaan we weer snackend het weekend in. Bij deze havermout pizza bianco met Parmaham gebruik ik geen tomatenblokjes. Daardoor is de topping wit, vandaar de naam pizza bianco (=wit).
Zaterdag
De afgelopen weekenden gaat lunchen een beetje tussen alle bedrijven door. We zijn veel buiten de deur vanwege de sport van de kinderen. Ik vind het geweldig om ze zo lekker bezig te zien, maar even een goede maaltijd tussen de middag schiet er dan vaak bij in. Vandaag ga ik voor deze omelet wrap met kipfilet en spinazie.
Zondag
Afgelopen week mochten de meiden een nachtje bij oma logeren en doken ze de volgende ochtend de keuken in om koekjes te bakken. Ze vonden het geweldig – dat wist ik natuurlijk ook wel – en dat herinnerde me er aan dat ik dat toch ook echt vaker wil doen. Deze havermoutkoekjes met pindakaas en chocola zijn perfect om samen klaar te maken.
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube