Goedemorgen deze morgen! Nou, dat viel nog niet mee, de eerste week na de vakantie… Ik begrijp mezelf niet hoor, dat ik elke keer het naïeve idee heb dat direct bij thuiskomst alles weer verder draait… Want in de praktijk loopt het dan toch even anders. Liggen de tassen met wasgoed nog in de kamer en kom ik amper toe aan wat ik had gepland. Eigenlijk zou je na een week vakantie nóg een week vakantie moeten plannen om weer in het ritme te komen… Of ben ik nou de enige die dit heeft?! Anyhow, afgelopen week liet ik je al wat heerlijke foto’s zien én gaf ik je een flinke korting op het E-book Natuurlijk Ontbijten. Deze korting was tot gisteren geldig, maar ik heb besloten je ook dit weekend nog gebruik ervan te laten maken! En, natuurlijk staat er wel ook weer een weekmenu klaar. Misschien dat komende week dan iets gestructureerder verloopt…
Het Ebook bestel je hier t/m zondag 10 maart 2019 voor 3,50:
Bestellen
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #89 makkelijke maaltijden – VEGA
Maandag
Deze week is de nationale Week zonder Vlees en daar doe ik op MYF natuurlijk graag aan mee. Ik ben bewust bezig met mijn vleesconsumptie en niet alleen vanuit de overweging dat dit beter is voor ons milieu, maar zeker ook omdat je gewoon voor je gezondheid niet elke dag vlees nodig hebt. Vandaag trap ik af met een heerlijke chili sin carne. Je kunt hier rijst of quinoa bij eten, waar je zin in hebt.
Dinsdag
Een van de makkelijkste manieren om vegetarisch te eten vind ik nog altijd om een goedgevulde maaltijdsoep op tafel te zetten. Het recept voor deze kerriesoep met rijst en ei blijft een favoriet hier op het menu. Een ander soepje met veel groenten is ook altijd een goed idee!
Woensdag
Ik zit stiekem wel te wachten op het mooie voorjaarsweer… Zo’n heerlijk zonnetje waarbij je de warmte van de zonnestralen al goed kunt voelen. Niet 5x per dag mijn app hoeven checken of ik met of zonder paraplu de deur uit kan. Met deze quiche met Italiaanse groenten zet ik de lente alvast een beetje op mijn bord!
Donderdag
Een van mijn to-do’s voor de komende tijd is om meer te gaan experimenteren met groenteburgers. Er staan er al een aantal op de blog, waaronder deze spinazie linzenburgers en wortel kikkererwtenburgers. Maar vandaag ga ik voor deze bloemkool witte bonen burgers. Lekker met gebakken aardappeltjes uit de oven!
Vrijdag
Op vrijdag doen we nog steeds makkelijk! Ik hou ervan om met een snack maaltje het weekend in te luiden en dat doe ik vandaag met deze quesadilla met zoete aardappel en rucola. Heerlijk comfortfood!
Zaterdag
Sinds een aantal maanden wordt er hier in het weekend druk gesport. Door de meiden dan. De ene zaterdag sta ik om 9 uur ergens in een sporthal, de andere keer in een zwembad. Bij thuiskomst vind ik het dan altijd fijn net even uitgebreider te lunchen. Deze avocado toast met ei en oude kaas is dan altijd een goed idee!
Zondag
Heb je deze gebakken havermout met blauwe bessen en banaan al voorbij zien komen?! Ik vind dit een geweldig zondags verwenontbijt waar ik heel graag mijn bed voor uit kom. Verse koffie erbij en rustig opstarten!
Het Ebook bestel je hier t/m zondag 10 maart 2019 voor 3,50:
Bestellen
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube