Only good vibes deze week… zo heerlijk! Ik heb echt de hele week gevlogen van alle energie die ik had. En nog steeds heb. Afgelopen week vertelde ik al kort even over mijn nieuwe plannen. En sinds the word out is, ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden. Geen zorgen hoor, MYF blijft gewoon lekker doordraaien, maar na 5 jaar werken aan mijn blog ben ik echt klaar voor een nieuwe stap. En die gaat gezet worden, I can’t wait! De komende tijd ga ik je meenemen op mijn weg en zal ik zeker regelmatig met je delen hoe ik mijn nieuwe business ga opzetten. Voor nu, het is tenslotte weer zaterdag en er moet komende week weer gegeten worden, het weekmenu. Ik ga deze week weer voor winters comfortfood en op vrijdagavond schuif ik een heerlijke plaatpizza in de oven. Nu al zin in….
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #84 makkelijke maaltijden
Maandag
Zoals je weet hou ik van makkelijke recepten. Gerechten die wel heerlijk smaken maar het liefst niet al te veel tijd kosten om klaar te maken… Yep, ik ben een luie kok. Wel lekker eten, niet te lang in de keuken staan. Dan is deze quiche met pompoen, champignons en oude kaas een perfecte maaltijd, de oven doet namelijk het meeste werk!
Dinsdag
Als ik soep maak, dan maak ik een goedgevulde maaltijdsoep. Ik eet soep ook vrijwel nooit als voorgerecht, maar gewoon echt als hoofdmaaltijd. Soms nog een stukje brood erbij. Maar eigenlijk is dat bij deze knolselderij pompoensoep met kip helemaal niet nodig….
Woensdag
Oooh, hier mag je me echt ’s nachts voor wakker maken…. Indonesisch stoofvlees, oftewel rendang. Dit vind ik zoooo lekker en zelf maken is echt niet heel lastig. Het vlees mag lekker lang sudderen, daar wordt het heerlijk zacht van. Erbij eet ik rijst en pittige sajoerboontjes!
Donderdag
Mijn vader belde me deze week met de vraag of ik nog een lekker stamppot recept wist. Hoe leuk is dat?! Hij zat op mijn blog te zoeken naar een stamppot met een twist voor een kookavond die hij met vrienden organiseerde. Ik heb hem deze broccolistamppot met pesto en Parmezaan aangeraden en ga er zelf ook weer eens mee aan de slag!
Vrijdag
Fridaynight, pizzanight!! Op vrijdag eet ik nog makkelijker dan makkelijk. Na een volle kookweek en nog heel veel andere druktes, is het vandaag tijd voor een makkelijke plaatpizza met tomaat, tonijn en mozzarella.
Zaterdag
Mijn weekenden staan tegenwoordig in het teken van de sport van de meiden. We rijden van hot naar her en het is af en toe echt even schuiven met de plannen om overal op tijd te zijn en alles gedaan te krijgen. Toch maak ik wel altijd even tijd om te lunchen. Lekker met een tosti met brie, avocado en Parmaham!
Zondag
Vorige week deelde ik dit recept voor blauwe bessen crumble met je en ik heb er zoveel enthousiaste reacties op gekregen. En dat snap ik wel, want het is ook een heerlijk verwenontbijt! Deze week schuif ik deze schaal met heerlijkheid gewoon nog een keer de oven in. Want warme ontbijtjes op koude dagen, I like!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube