Zo ben je aan het aftellen richting het einde van het jaar…. Zo zit je ineens alweer aan het einde van januari. Ik geloof dat ik nu echt in herhaling begin te vallen…. maar wat vliegen de weken voorbij! Hier zijn we echt weer volop in bedrijf, iedereen druk met werk en school, de dagen volgen elkaar in rap tempo op. Die weekmenu’s zijn dan echte lifesavers zo nu en dan. Komende week gaat het bijvoorbeeld weer hectisch worden. Maar wel heel tof! Want… en daar ga ik je binnenkort echt meer over vertellen, ik ga nu echt stappen maken met een nieuw bedrijf dat ik ga opzetten. Juist, dat lees je goed, er komt nog meer aan. En geen zorgen, MYF blijft gewoon bestaan hoor, daar heb ik nog steeds zoveel plezier in. Stay tuned, ik hou je op de hoogte. Nu eerst koffie, pen en papier en een boodschappenlijst maken!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #83 makkelijke maaltijden
Maandag
Ook voor mij blijft het een uitdaging om regelmatig weer eens iets anders op tafel te zetten. Uiteindelijk heb ik natuurlijk ook gewoon mijn favoriete recepten die ik klaar maak als ik het echt even niet weet. Of ik zoek in het archief van mijn blog…. altijd handig! Zo kwam ik deze rijstsalade met pompoen en zwarte bonen tegen, hier ga ik vandaag mee aan de slag!
Dinsdag
Man, man, man wat was het koud de afgelopen week. En voor de komende dagen wordt dat volgens mij niet anders. Tijd voor een warme kom zelfgemaakte goulashsoep met paprika en aardappel! Ik hou ervan hoor, zo’n stevige maaltijdsoep!
Woensdag
Bij boerenkool denk je misschien direct aan stamppot, maar wist je dat je er ook deze ovenschotel met pittig gehakt mee kunt klaar maken? Wel eens lekker voor de variatie dacht ik zo!
Donderdag
Vroeger stonden ze bij mij regelmatig op tafel… de Wereldgerechten, je weet wel, die kant-en-klare mixen. Maar sinds ik van de pakjes en zakjes ben afgestapt, komen die écht niet meer in huis. Deze Kip Tandoori maak je bijvoorbeeld heel makkelijk zelf en is echt zoveel lekkerder!
Vrijdag
Hiehaa, het is weekend! En dat moet natuurlijk goed ingeluid worden! Wat dacht je van deze Turkse pizza wraps? Ik vind dit dus zo’n heerlijk gerecht voor de fastfood friday en uiteraard hoort hier lekker veel knoflooksaus bij!
Zaterdag
Doordeweeks ben ik nog vaak geneigd om gewoon een plak kaas op mijn brood te leggen, maar in het weekend vind ik het toch leuk om even extra uit te pakken. Deze sandwich met gegrilde groenten en fetaspread is echt een klein feestje met de lunch!
Zondag
Op zondag kan ik soms ineens zo’n zin hebben om te gaan bakken… zeker als het buiten fris en guur is, heerlijk om dan een beetje te rommelen en wat lekkers te maken voor bij de koffie. Ik denk dat ik dit recept voor appel kruimel plaattaart met rozijnen weer eens ga maken! Vult het huis zich ook gelijk met die heerlijke geur van warme appel….
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
1 reactie
De smaak van de appelplaatkoek is super! Hij valt bij mij alleen helemaal uit elkaar. We hebben een lepel nodig om hem te eten. Hoe krijg ik de vulling wat steviger?