De eerste echte week ik ons nieuwe huis zit erop. En het voelde – voelt! – zo heerlijk! Ik ben helemaal thuis, ondanks dat het nog een grote bende is. Of nou ja, voor als je net een verhuizing achter de rug hebt, is dat misschien wel heel normaal. Maar zo vaak verhuis ik dus niet. En we leven al een dikke week tussen de dozen…. Ik loop er gewoon omheen, ik zie ze niet eens. Als ik wat nodig heb dan ga ik op zoek. Voor nu is het prima, ik ben al lang blij dat we het gewone leven een beetje op konden pakken. Ik heb ook voor het eerst gekookt in de nieuwe keuken en dat is geweldig. Maar ook nog even wennen, het werkt allemaal net anders… Verwacht de komende tijd dus weer volop echte MYF recepten. En natuurlijk deel ik op zaterdag ook weer het weekmenu met je. We gaan richting Pasen en ik heb genoeg inspiratie voor je!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #53 makkelijke maaltijden
Maandag
Om alvast een beetje voor te bereiden en in Paas-sfeer te komen, schuif ik vandaag deze quiche met groene asperges en geitenkaas weer eens de oven in. Dit was een topper met de Paasbrunch en ook ideaal als makkelijke maandagavond maaltijd!
Dinsdag
Dinsdag is soepdag. Dat is nou eenmaal zo hier in huis! En ik heb nu weer zin in lichtere gerechten, dus deze preisoep met courgette en aardappel staat hier vanavond op het menu!
Woensdag
Als ik aan lichte maaltijden denk, dan denk ik aan slap wraps in plaats van tortilla’s. Bijvoorbeeld deze sla wraps gevuld met Mexicaans gehakt, super lekker!
Donderdag
Met het voorjaar in mijn bol, en onze aankomende vakantie naar Italië in het vooruitzicht, is het weer eens tijd voor deze Italiaanse groenten uit de oven met worstjes. Ideaal want de oven doet het meeste werk!
Vrijdag
Ik eet te weinig vette vis. Sowieso te weinig vis. Deze courgette spaghetti met zalm en avocado staat zo op tafel, dus geen excuus vandaag om niet even de keuken in te duiken!
Zaterdag
Pasen staat voor de deur! Tijd om zelfgemaakte eiersalade met mosterd en kerrie klaar te maken! Ook is dat morgen met de Paasbrunch ook zo klaar gemaakt!
Zondag
Vandaag is het Eerste Paasdag! Wat ga jij doen? Ik schuif aan voor een gezellige brunch met mijn familie en zet deze cheesecake met mango en passievrucht op tafel. Van die kleurtjes wordt je toch gelijk vrolijk? En geel is helemaal Pasen!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube