Ik kondigde het afgelopen week al aan… de eindsprint naar de verhuizing is nu écht ingezet. Nog 2 weken – en een week voorjaarsvakantie – en dan is het zo ver. Niet te bevatten ergens, maar als ik om me heen kijk naar alle dozen die in de kamer staan, gaat het echt gebeuren! Na ruim 9 jaar verlaten we onze plek om een paar honderd meter verderop opnieuw te beginnen. En daar heb ik heel veel zin in! Ik kijk er zo naar uit om in mijn nieuwe keuken aan de slag te gaan…!! Nog heel even wachten, nog de laatste loodjes en dan is het zover. Tot die tijd is het wel iets rustiger op de blog, maar een weekmenu zet ik zeker elke keer weer klaar! Schrijf gerust mee en laat je inspireren!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #48 makkelijke maaltijden
Maandag
Deze week ga ik het mezelf heel makkelijk maken en kook ik niet uitgebreid. Dat komt straks in de nieuwe keuken wel weer, ik laat je er binnenkort meer van zien! Vanavond gaan we voor vegetarisch met deze quiche met spinazie en zoete aardappel.
Dinsdag
Met deze temperaturen is een kom verwarmende soep altijd wel erg lekker! Comfort food! En om alvast een beetje de zomer in huis te halen, wordt het vandaag deze Italiaanse kippensoep met witte bonen. Vult super!
Woensdag
Valentijnsdag!! Zet jij een romantisch diner voor 2 op tafel? Of schuif je net als ik dit superlieve chocoladetaartje met frambozen en rode peper de oven in? Wedden dat je hier je partner blij mee maakt?!
Donderdag
Zeker 1 keer per week komt er hier pasta op tafel. Gewoon omdat het makkelijk en snel is, en omdat ik met pasta altijd wel wat weet te verzinnen. Vandaag een lichte pasta met citroen-kip en basilicum. Doet me ook alvast een beetje aan de zomer denken, heerlijk!
Vrijdag
En nu we deze week toch zo lekker op de Italiaanse tour zijn, sluiten we de week af met Italiaanse hamburgers! Op een broodje, want sinds ik vrijdag tot brooddag heb benoemd vind ik dat eigenlijk wel ideaal.
Zaterdag
Straks, als we eenmaal in ons nieuwe huis wonen, verwacht ik dat het weekend ook weer iets rustiger zal zijn. Dat ik weer eens tijd heb om wat uitgebreider te lunchen op de zaterdag. Dat ik bijvoorbeeld deze quesadilla met tonijn en gegrilde groenten weer eens klaar kan maken. Nog even geduld…
Zondag
Op zondag bakken we natuurlijk! En hoewel ik zelf deze week even over sla… heb ik nog wel een tip voor je! Ik schoof namelijk laatst deze yoghurt cake met blauwe bessen de oven in… En die is me toch een partijtje lekker! Super smeuïg, heerlijk zoet door de bessen, zodra ik de kans krijg ga ik weer aan de slag hoor!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
3 reacties
Geen boerenkool op dinsdag??
Carnaval… boerenbruiloft ofwel beurebrulov dan boerenkool!! Vaste prik…
Nonnevotten nie vergete…
Haha, nee, echt nog nooit van gehoord ook…! Maar kan ook hoor, boerenkool op dinsdag, doen we dat!
Morgen dan toch even onder de grote rivieren komen en een vorkje meeprikken op de boerenbruiloft.
Dus even die dozen de dozen laten….
Boek je gewoon even een B&B en dan pak je woensdag nog even het herringschellen mee.. Een harinkje eten in de kroeg.. en de vaatjes leegmaken…