Nu mijn huis steeds voller komt te staan met dozen en ik mijn dagen vul met opruimen en inpakken, kom ik er niet altijd meer aan toe om uitgebreid te koken. Om eerlijk te zijn eten we erg makkelijk en dat vind ik wel even prima. Gewoon aardappels met groente, of een bordje pasta, even niet al te moeilijk. Want mijn hoofd loopt best wel een beetje over van alles wat er gedaan moet worden…. Nog even doorpakken, het einde is in zicht! Natuurlijk staat er vandaag wel weer gewoon een weekmenu voor je klaar. Ik weet niet hoe gestructureerd mijn week gaat verlopen maar ik laat het gewoon maar op me afkomen! Schrijf gerust weer mee en laat je inspireren!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #47 makkelijke maaltijden
Maandag
Ik wil binnenkort eens starten met een hele week geen vlees…. Het komt hier echt te vaak op tafel naar mijn zin. Misschien maak ik er wel een thema week van op de blog, vind ik zelf ook best een uitdaging! Voor vanavond wordt het deze bloemkool risotto met kastanjechampignons, heerlijk romig en natuurlijk met lekker veel Parmezaanse kaas!
Dinsdag
In deze drukke weken is het zelfs ook voor mij lastig om mijn greens te blijven eten. Het is zo makkelijk om even snel een broodje te pakken of iets af te halen. Maar met deze pompoen wortelsoep met gember krijg ik toch nog wat vitamientjes binnen!
Woensdag
Het wordt koud komende week! En dan val ik ook graag terug op mijn klassiekers, die ik wel altijd met een twist klaar maak. Zoals ook deze Oosterse hutspot met knoflook en pittige ui. Perfect voor als de temperaturen dalen!
Donderdag
Deze quiche met broccoli, kip en oude kaas schoof ik vorige week de oven in en was een groot succes! Zelfs Simon, die “quiche geen maaltijd vindt”, was enthousiast en nam een tweede stuk. Blijvertje dus, daarom nog een keer op het menu!
Vrijdag
Tijd om makkelijk te doen! Al een paar weken eten wij hier op vrijdagavond gewoon brood, maar om eerlijk te zijn is het echt te weinig moeite om deze gevulde courgettes met tonijn de oven in de te schuiven. Ik denk dat ik dat gewoon weer eens doe!
Zaterdag
Weekend! Even tijd om iets uitgebreider te lunchen dan doordeweeks. Als hoeft het ook helemaal niet veel tijd te kosten om dat te doen. Zo zet je deze wraps met roerei en spinazie echt zo op tafel. Lekker met een beetje chilisaus… just saying!
Zondag
Ik heb nog niet de illusie dat dit een rustig weekend gaat worden. Op zaterdagavond is er een carnavalsfeestje – ja, dat houden we hier ook! – en op zondag moet ik gewoon verder met inpakken van dozen. Maar tijd voor het ontbijt maak ik wel, zeker voor deze appel kaneel broodpudding!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube