Zo, en nu in een eindsprint naar de verhuizing toe! Nog 5 weken en dan moeten we verhuisd zijn. Say what?! Ik dacht steeds dat ik nog tijd genoeg had, maar zo langzamerhand begint de tijd wel te dringen en de klok steeds harder te tikken…. Alles onder controle, of toch niet helemaal?! Ik heb besloten me niet zo heel erg in de stress te laten schieten want dat maakt het er ook allemaal niet beter op. Maar er moet nog een hoop gebeuren. Tijd voor orde in de chaos in de vorm van een nieuw weekmenu. Ik zal binnenkort nog wel een foto-update van ons nieuwe huis met je delen, want het gaat zo snel nu!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #46 makkelijke maaltijden
Maandag
Vanwege de drukke weken ga ik er geen lastige kookweek van maken. Al klinkt het misschien of deze risotto met pompoen en kastanjechampignons veel werk is, dat is echt niet zo. Ik zet er nog een frisse salade naast!
Dinsdag
Vaste gerechten op een vaste dag in de week geven mij nog steeds zoveel houvast! Deze kerriesoep met rijst en ei at ik als klein meisje al. Nu maak ik hem zelf! En eigenlijk hoeft er niets bij of naast, de soep is een maaltijd op zich!
Woensdag
Note to self: Niet alleen in de eerste weken van januari zetten we meer groenten op tafel. Dat gaan we vanaf nu gewoon weer elke avond doen. Tot aan de Kerst ofzo! Daarom vandaag deze courgette spaghetti met groene pesto en garnalen. Zo lastig is het namelijk niet….
Donderdag
Wat is het toch altijd fijn om een aantal klassiekers te hebben. Van die recepten die ik zo uit mijn mouw kan schudden en waarvoor ik de ingrediënten eigenlijk standaard in huis heb. Homemade Indonesische bami goreng is er zo eentje, eitje erbij bakken en smullen maar!
Vrijdag
Zeker op vrijdag ga ik het niet moeilijker maken dan nodig…. Ik heb ook sinds een week of wat op vrijdag brooddag geintroduceerd. En daar bak ik nog wat kruidige kip gyros bij. Niets meer aan doen!
Zaterdag
Vandaag meer tijd voor de lunch én aangezien ook mijn keukenkastjes de komende weken leeg moeten, zet ik deze pittige tonijnsalade weer eens op het menu. Blikje tonijn, augurkje, rode peper, al die kleine beetjes die nog geen bestemming hadden gaan op mijn broodje!
Zondag
Ik heb een nieuwe ontbijtverslaving! Heb je het recept voor deze havermout appeltaartjes vorige week voorbij zien komen? Zo simpel, slechts 5 ingrediënten, maar zo lekker! Ik schuif ze vanochtend weer de oven in!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube