Ik had al een klein beetje aan zien komen dat deze week weer zo’n rare drukke week zou gaan worden… En dat bleek ook zo te zijn! Wel een hele feestelijke week want Senna is afgelopen donderdag 7 jaar geworden! Kleine meisjes… echt alle clichés zijn waar, ze worden zo snel groot! Natuurlijk hebben we het al gevierd en mocht ze al trakteren op school. Komend weekend nog een klein feestje voor de familie en zo was de week al snel weer gevuld. In de aanloop naar Sinterklaas doe ik de komende week nog even normaal en zet ik lekker veel herfstige groenten in het weekmenu. Schrijf gerust weer mee!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #39 makkelijke maaltijden
Maandag
Bij de herfst hoort natuurlijk ultiem comfort food. Ook op een gewone maandagavond. Maar, genoeg groenten op tafel vind ik ook belangrijk. Deze zoete aardappel lasagne met aubergine is dan ideaal. Wel met lekker veel kaas on top!
Dinsdag
Een kommetje soep is altijd goed, maar tomatensoep is wel echt favoriet in huis. Zeker deze Chinese tomatensoep, omdat ie toch net even zoeter is. Broodje erbij en klaar zijn we.
Woensdag
De pompoenen zijn deze weken niet aan te slepen. Heerlijk, ik blijf er dol op! En het hoeft ook helemaal niet ingewikkeld, deze schotel met pompoen, aardappels en worstjes uit de oven is prima voor doordeweeks!
Donderdag
En omdat het buiten toch koud en guur herfstweer is, ga ik voor nog een ovenschotel deze week. Een schotel met boerenkool, pittig gehakt en aardappelpuree. Een stamppot met een behoorlijke twist!
Vrijdag
In de voorjaarsvakantie mag ik weer op ski vakantie en daar heb ik nu al zo’n zin in! Mijn favoriete gerecht op de piste is zeker deze Tiroler gröstl, die ik gelukkig thuis ook kan na maken.
Zaterdag
Sinterklaas staat voor de deur! Vier je het dit weekend al, dan is deze flammkuchen met peer en roomkaas een heerlijk hapje voor bij de borrel!
Zondag
Hier ga ik vandaag mee aan de slag, mijn ultieme pleasure als het gaat om Sint snoepgoed. Gevulde speculaas! Wij vieren het feest pas dinsdag en ik ben bang dat het dan al wel op is…
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
1 reactie
Wat lijkt dit allemaal superlekker!