Nou dat was er weer 1 hoor… Zo’n gigantisch drukke week die voorbij is gevlogen. Zo was het maandag, zo is het weer weekend… Een heel spannend weekend, want morgen komt Sinterklaas in het land… Je begrijpt dat mijn meiden door het huis stúíteren…. Dan is er komende week ook nog een dametje jarig, Senna wordt 7, dat verhoogt de spanning natuurlijk nog een beetje! Ik probeer de rust te bewaren, braaf ook weer een weekmenu voor de komende week klaar te zetten, want dan is er nog iets van orde in de chaos. Deze week weer een aantal makkelijke comfort food gerechten, precies waar ik zo van hou. Koken hoeft niet lastig te zijn en van lekker eten word ik zo blij!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #38 makkelijke maaltijden
Maandag
De week zonder vlees beginnen bevalt mij eigenlijk nog steeds prima! Ik zette afgelopen week een blog online met mijn favoriete hartige taart recepten en ik ben zelf nog steeds fan van mijn zoete aardappel spinazie quiche. Die wordt het vandaag!
Dinsdag
Het makkelijke van een weekmenu vind ik dat je eigenlijk niet zo hoeft na te denken. Dinsdag = soepdag, en dat is het. Alleen nog bedenken welke soep. Mijn koelkast is vaak mijn inspiratiebron en zo staat er deze week courgette preisoep op tafel!
Woensdag
Woensdag is ook een dag waar je niet al te veel over na hoeft te denken als er geen inspiratie is. Vandaag is het gehaktdag en ik zet het recept van mijn goede vriendin voor Turkse gehaktballetjes op tafel. Deze rijst salade met pompoen en zwarte bonen smaakt daar goed bij!
Donderdag
Een recept dat ik in mijn studententijd al klaar maakte en nog steeds regelmatig op tafel komt. Dan is het een blijvertje toch? Deze tagliatelle met spinazie en gerookte kip is daar zo’n voorbeeld van. Blijft lekker!
Vrijdag
Van pompoen krijg ik ook maar geen genoeg deze herfst. Het blijft zo’n makkelijke groente die overal in verwerkt kan worden. Zelfs in vrijdags fastfood, zoals deze wraps met pompoen, gehakt en avocado!
Zaterdag
Met een restje van al dat pompoen geweld van deze week maak ik vandaag een heerlijke salade klaar! Een salade met geroosterde pompoen, stukjes brie en pecannoten. De rest van de brie is voor bij de borrel vanmiddag!
Zondag
Na zo’n drukke week vind ik het heerlijk om op zondag te proberen een beetje rust te zoeken in mijn keuken. Deze appel kruimel plaattaart met rozijnen schuif ik de oven in en ik laat de heerlijke herfstgeuren mijn huis vullen.
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube