Zo, dat was wel even wennen de afgelopen week. Vorig weekend ging natuurlijk de wintertijd in en ineens zijn de dagen echt een stukje korter… Daar had ik wel even moeite mee! Begrijp me niet verkeerd, ik hou van deze donkere dagen richting het einde van het jaar. Maar ze gingen me veel te snel en ik moet nog even schakelen. Ik kon nog niet wennen aan het nieuwe ritme, zeg maar… Nog maar een paar weken tot aan de feestdagen en daar ben ik achter de schermen dan ook druk mee bezig. Als er nog verzoekjes zijn, laat het me gerust weten. Voor nu – zoals elke zaterdag – een nieuw weekmenu online, waarin ik lekker veel verwarmende gerechten op tafel zet. Schrijf je weer mee?
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #36 makkelijke maaltijden
Maandag
Ik ben de laatste weken in een quiche-fase. Het blijft een ideaal gerecht als je het mij vraagt, want het is een complete maaltijd in een taartje! Vandaag ga ik voor deze quiche met rode kool, pompoen en witte kaas. Salade erbij en klaar!
Dinsdag
Op de drukke dinsdag eten we altijd soep. Vind ik het snelst en makkelijkst om op tafel te zetten. Deze Indonesische kippensoep brengt bij mij altijd een glimlach op mijn gezicht!
Woensdag
Deze spaghetti Bolognese met Parmezaan staat hier regelmatig op tafel. Zo simpel om klaar te maken. En ik weet dat de meiden hier ook dol op zijn. Stiekem vind ik het toch ook wel erg fijn als ze gewoon goed mee eten, dus pasta it is!
Donderdag
Ken je klassiekers! En geef er dan een twist aan! Dat doe ik dus altijd met gerechten. Deze roerbak andijvie stamppot bijvoorbeeld, heerlijk met spekjes en oude kaas. Mooie doordeweekse maaltijd.
Vrijdag
Om het weekend in te luiden zet ik op vrijdag altijd een beetje een snack-maaltijd op tafel. Vandaag ga ik weer eens voor deze kip shoarma schotel met zoete aardappel. Een verantwoorde versie van de kapsalon, maar minstens zo lekker!
Zaterdag
Tosti’s, ik ben er gek op! En dan niet de standaard versie met ham en kaas. Nee, veel te saai! Wat dacht je van een tosti met gerookte zalm en avocado? Dat is pas een echte zaterdagse lunch!
Zondag
Deze Oostenrijkse kaiserschmarrn met warme appel at ik afgelopen jaar op de piste tijdens een wintersport trip. En ik vind het helemaal geen slecht idee om hier vandaag eens mee te ontbijten. Gewoon omdat het kan en omdat ik op zondag graag mijn dag met een verwenontbijtje begin!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube