Het zijn drukke weken, hier aan het front. Vorige week vertelde ik je al dat ik druk bezig was geweest om ons huis klaar te maken voor de verkoopfoto’s. Dat had best wat voeten in de aarde, want naast heel grondig opruimen moest er ook heel grondig schoongemaakt worden. Ik heb me echt afgevraagd waarom ik niet eerder eens zo’n grote bezem door het huis heb gehaald, want wat is het heerlijk om zoveel ruimte om me heen te hebben. De foto’s zijn inmiddels gemaakt en ons huis staat nu officieel in de verkoop. Spannend… Om in deze rommelige weken nog een beetje structuur te houden, schrijf ik voor komende week weer een weekmenu op. Laat je weer inspireren!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #30 makkelijke maaltijden
Maandag
Structuur houden betekent voor mij ook dat ik op bepaalde dagen in de week, bepaalde gerechten klaar maak. Zo is vega-maandag er ooit eens ingeslopen, en dat is wel zo makkelijk bij het bedenken wat er op tafel komt. Vandaag maak ik deze hartige zoete aardappeltaart weer eens klaar. Ook heel handig om nog wat restjes groente te verwerken.
Dinsdag
Wat hadden we afgelopen week erg veel mazzel met de mooie nazomerdagen. Ik heb nog even heerlijk buiten gezeten en van het zonnetje genoten. Maar toch zet ik vandaag deze verwarmende wortel paprika soep op tafel. Gewoon zin in. En soep kan altijd!
Woensdag
Ken uw klassiekers. Maar dan even anders…. Dit Indonesische gehaktbrood blijft gewoon te lekker om niet zo eens in de zoveel tijd op tafel te zetten. En woensdag = gehaktdag, toch? Erbij een snelle bami goreng en pittige sajoerboontjes!
Donderdag
Ik ben een groot fan van gerechten die in de oven klaargemaakt kunnen worden. Want… dan heb ik even mijn handen vrij om alvast wat op te ruimen en de tafel te dekken. Zo is ook ooit deze Italiaanse groenten met worstjes – bakplaat vol lekkers – ontstaan. En in verschillende variaties komt dit regelmatig op tafel!
Vrijdag
Ook zo lekker uit de oven en ik ben blij dat een paar van mijn favoriete groenten weer verkrijgbaar zijn. Rode kool en pompoen, daar maak je mij gelukkig mee. En dan in deze combinatie in de quiche met rode kool, pompoen en feta, perfect vrijdagvoer!
Zaterdag
Aan het einde van mijn kookweek heb ik altijd nog wat kleine stukjes groente over. Een halve paprika, een handje spinazie…. Ha, dat wordt dan mooi mijn lunch op zaterdag! Deze frittata met spinazie en geitenkaas bijvoorbeeld, blijft lekker hoor!
Zondag
Zondag is natuurlijk de ideale dag om te bakken. Maar het is ook de perfecte dag om te preppengrote pot muesli. Om alvast wat dingen voor te bereiden voor de komende week. Zo maak ik dus meestal ook een klaar. Dan kan ik daar de hele week weer mee vooruit!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
2 reacties
Waar haal je toch de tijd vandaan om al die mooie recepten te bedenken, schrijven, schitterende foto’s te maken en alles ook nog eens te publiceren. Daarnaast ook nog eens een huis fotoproof te maken. Wat een energie. Overigens foto’s van PH50W ook erg mooi. Nu maar hopen op snel verkopen, dat is dan weer een zorg minder. Geniet van jr weekend!
Nou, dat heb ik mezelf ook afgevraagd hoor, waar ik de tijd vandaan haal… Het lukt helaas niet altijd allemaal, vandaar dat het hier soms iets rustiger is. Ik hoop zeker ook op snelle verkoop, dan kan ik me weer focussen op de rest. Dank je wel!!