Jeetje, wat een cadeautje waren de afgelopen dagen. Excuus hoor, maar ik ben vooral buiten geweest. Heb eigenlijk niet eens zoveel gekookt, en dus ook niet zoveel gewerkt. Maar nu het éindelijk echt mooi weer is, was ik niet van plan om binnen te zitten. Je moet ervan genieten als het kan, toch?! Maar een weekmenu zet ik natuurlijk wel voor je klaar…. Stiekem heb ik al even gespiekt naar de weersvoorspelling voor de komende dagen…. En we zitten goed hoor! Heerlijk voorjaar, het lijkt al bijna zomer. En daar heb ik de gerechten in het weekmenu dan ook op afgestemd. Schrijf en eet je weer mee?
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #21 makkelijke maaltijden
Maandag
Dit recept voor chili sin carne met quinoa en walnoten staat nog niet eens zo lang online, maar is de nieuwe topper hier in huis. En omdat ik op maandag graag voor vega ga, mag ie vanavond weer op tafel komen.
Dinsdag
Omdat het deze week ook weer zo mooi weer wordt, heb ik bedacht dat ik lekker veel verschillende salades op het weekmenu zet. Want met warme dagen lang in de keuken staan is niet aan mij besteed. Vandaag deze pastasalade met broccoli en balsamico dressing.
Woensdag
Salade-week it is! Deze aardappel salade met zalm en ei is heerlijk zomers en super makkelijk om klaar te maken. I like! Ik heb trouwens het recept te pakken gekregen voor échte Deutsche kartoffelsalat, die komt binnenkort online!
Donderdag
Als het goed is, is het rond deze tijd van de week duidelijk of we deze zomer weer lekker naar Italië gaan. Om daar alvast de voorpret van te beleven, zet ik vanavond deze Kip Parmezaan op tafel. Lekker met de Italiaanse aardappels uit de oven en de salade met gegrilde perzik en mozzarella.
Vrijdag
Ik begon deze week in Mexico en daar sluit ik hem ook weer af. Om in de salades te blijven, staat vanavond deze zoete aardappel salade Tex Mex style op tafel. Mocht je willen dan kun je nog wat kip of gehakt toevoegen. Zelf taco schelpen vullen is hier al helemaal geweldig, vinden de meiden!
Zaterdag
Mijn lunchinspiratie komt heel vaak bij restaurantjes vandaan. Ik at eens een sandwich met gegrilde groenten en fetaspread en daar móest ik zelf mee aan de slag. En sinds ik weet hoe makkelijk is om dit uit mijn eigen keuken te toveren, doe ik dat keer op keer.
Zondag
En om in de zomerse sferen van deze week te blijven, is ook het ontbijt dat ik op zondag klaar maak lekker zonnig. Een kokos crumble met yoghurt en vers fruit. Hier kom ik mijn bed wel voor uit. En dat rijmt!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube