Nou zei ik vorige week al dat ik een behoorlijk ontspannen weekje achter de rug had… maar afgelopen week sloeg helemaal alles. Ik heb zó rustig aan gedaan…. HEERLIJK! Ik overdrijf als ik zeg dat ik alleen maar niks deed, maar dit tempo was wel even lekker. Komende week gaat alles weer beginnen, de dames weer naar school en ik ook weer aan het werk. Fijn dat ik daar dan ook echt even voor kon opladen. Ik heb weer een weekmenu gepland, zodat er weer een beetje structuur in de chaos kan komen. Schrijf gerust weer mee hoor!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #18 makkelijke maaltijden
Maandag
Minstens 1 keer per week wil ik een gerecht zónder vlees op tafel zetten en meestal kies ik daar de maandag voor. Al werkt elke andere dag voor mij ook hoor. Nu de asperges weer volop verkrijgbaar zijn, vind ik deze quiche met groene asperges en geitenkaas wel een geschikte maaltijd voor vandaag. #meatlessmonday
Dinsdag
Vaste prik op het menu was altijd een soepje op dinsdag. Maar nu het – hopelijk!! – toch echt mooier weer gaat worden deze week, kies ik voor deze boekweitsalade met broccoli en zalm. Een salade als maaltijd, ideaal als je het mij vraagt!
Woensdag
Nog een maaltijdsalade deze week. Het voordeel van deze pastasalade met rucola, champignons en feta is dat je dit gerecht al grotendeels van tevoren kunt klaar maken. Dus, als het even kan, duik ik bijtijds de keuken in en eten we buiten vanavond!
Donderdag
Sinds ik deze gevulde courgettes met gehakt, paprika en mozzarella heb klaargemaakt, blijf ik ze maken. Een heerlijk licht gerecht, dat echt zo eenvoudig is. Zo kook ik graag!
Vrijdag
Dit recept voor Indonesische bami goreng kwam precies een jaar geleden online. Toen op een vrijdag de 13e, waar ik overigens helemaal niet bang voor ben, en nog steeds staat dit gerecht ongeveer wekelijks op tafel. Deze week dus ook weer!
Zaterdag
Op zaterdag vliegen we van hot naar her. Zwemlessen, kinderfeestjes, boodschappen tussendoor. En dan vind ik het fijn om voor de lunch even te gaan zitten. Tosti’s zijn hier favoriet en mijn absolute top combi is met kaas en avocado.
Zondag
Een dag om nog even bij stil te staan…. de laatste dag van de vakantie, morgen begint het echte leven weer. Ik denk dat ik deze salted caramel brownie taart nog een keer klaar maak, om deze dag feestelijk af te sluiten.
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
1 reactie
Ik heb weer heel veel lekkers voorbij zien komen en ga de komende week zeker wat recepten maken.
Thanks, en je schrijft ook zo leuk, echt een genot om te lezen.
Groetjes,
Marianne