Wat een cadeautje was afgelopen week! Dat heerlijke voorjaarsweer, echt genieten! Het begon al vorig weekend, toen ik in de bossen bij Zwolle een familieweekend had. Ik was eigenlijk alleen maar buiten te vinden, in de zon, om vooral ook erg op te laden. Volgens mij werkt mijn batterij op zonne-energie, want ik voel me altijd direct energieker als het weer wat mooier weer wordt. Natuurlijk ben ik er heilig van overtuigd dat ik mijn bijdrage hieraan heb geleverd door in het weekmenu steeds frisse voorjaarsrecepten te delen. Laat ik daar dan vooral maar even mee doorgaan! Klaar voor een nieuwe week, en een nieuw weekmenu vol met makkelijke maaltijden? Schrijf dan weer lekker mee!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Maandag
Ik begin deze week direct goed! Deze zoete aardappel pannenkoek met rode biet en geitenkaas is stiekem een klein hartig taartje, waar ik maar al te graag de keuken voor induik….
Dinsdag
Soep is mijn ideale manier om restjes groenten te verwerken. Wat ligt er nog in de koelkast? Hup, in de soep! Zo is deze broccoli wortelsoep ook ooit eens ontstaan. Blijft heerlijk!
Woensdag
Wie zegt dat curry gerechten alleen bij de koude maanden van het jaar horen? Een curry met zoete aardappel en broccoli kan wat mij betreft het hele jaar door!
Donderdag
Ik vlieg deze week de hele wereld over, zin in veel verschillende smaken op mijn bord! Deze sla wraps met Mexicaans gehakt zijn een lekkere lichte maaltijd, waarbij ik ook altijd wel normale tortilla’s op tafel zet hoor. Mijn kids gaan dit echt niet uit een blaadje sla eten….
Vrijdag
Van Mexico vlieg ik gelijk door naar een van mijn favoriete keukens, namelijk de Oosterse. Deze zoetzure peultjes met kipspiesjes zijn een heerlijk feestje om het weekend me in te luiden!
Zaterdag
Weekend! Dat betekent dat het tijd is voor een uitgebreidere lunch. Of misschien wel een gezellig borrelavondje. Dat doen we ook zonder mensen uit te nodigen, gewoon lekker met z’n allen op de bank en lekkere hapjes eten. Zoals deze foccacia van speltbloem met zongedroogde tomaatjes. Lekker met zelfgemaakte aïoli!
Zondag
Oh, de zondagochtend… mijn moment om ultiem rustig aan te doen. Kopje koffie, krantje erbij, en een heerlijke blueberry breakfast cake. Mag dit moment de hele dag duren?
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
1 reactie
Ik zocht altijd nog een lekker recept voor foccacia, ik wil deze snel eens gaan maken!