Dat was een hele, hele relaxte week. Maar echt heel erg ontspannen, bedoel ik. Vorige week zei ik nog dat ik het maar lastig vond om een nieuw weekmenu online te zetten. Het was hier ten slotte afgelopen week vakantie… en dan gaan we toch in een iets ander tempo. Onverwachts waren de meiden nog 2 nachten logeren bij opa en oma en toen kwam er ineens niks meer van de planning terecht. Best wel even lekker ook hoor….! Voor komende week heb ik weer mijn best gedaan op een lekker makkelijk weekmenu, met veel fijne lichte voorjaarsgerechten. Schrijf je mee?
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #17 makkelijke maaltijden
Maandag
Deze bonenschotel met broccoli en mozzarella blijft zo’n gerecht dat elke keer weer op tafel komt. Ik vind het belangrijk om peulvruchten en bonen te eten, en dat is dit een wel heel makkelijk recept!
Dinsdag
Ja, soepdag! En dat is echt de makkelijkste manier om nog wat restjes groenten te verwerken. Of ik koop júist ingrediënten voor deze wortel courgette soep, want uiteindelijk is dit zo’n lekker makkelijk soepje…
Woensdag
De temperaturen lopen deze week op, zeggen ze… Ik gooi de thermometer gewoon gelijk naar tropisch met deze wraps met kip in limoen marinade en gegrilde ananas . Ziet er feestelijk uit toch?
Donderdag
Mijn lieve vriendin gaf mij een tijdje terug dit recept voor Turkse gehaktballetjes. En dit is een winnaar, ze komen hier regelmatig op tafel! Ik zet zelf dan graag nog deze zoete aardappelsalade met geitenkaas op tafel en dan is de maaltijd compleet!
Vrijdag
Ik zei het vorige week volgens mij ook al, maar op vrijdag heb ik vaak niet zoveel zin meer om te koken. De hele week in de keuken gestaan… En ik zei ook dat er meer vis op het menu mag komen. Dus vandaag zijn deze havermout wraps met gerookte zalm onze avondmaaltijd.
Zaterdag
Zaterdag is altijd een hectische dag. Een dag waarop ontbijt over loopt in lunch, omdat iedereen in en uit wandelt. Deze hartige broodpudding met bacon en Parmezaan maak ik alvast klaar, lekker om tussen de middag te eten.
Zondag
Nu we toch zo in vakantiestemming zijn, loopt ook ontbijt over in koffietijd. Deze amandel abrikozencake maakte ik al een tijdje terug en herinnert mij aan een heerlijk week Oostenrijk. Ga ik vandaag weer naar terug!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
1 reactie
Die wraps, loooking good!