Zo vlak voor het lange Paasweekend ga ik toch nog een nieuw weekmenu met je delen. Vol met makkelijke maaltijden voor de komende week. Want ook al ga ik zelf ook 2 dagen helemaal offline – heerlijk! – volgende week moet er gewoon weer worden gekookt. Mij helpt het nog steeds om een beetje orde in de chaos te creëren als ik vooral maar opschrijf wat we gaan eten. Dan hoef ik daar niet last-minute over na te denken, wel zo fijn! Schrijf gerust weer mee en laat je inspireren!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #15 makkelijke maaltijden
Maandag
Op deze Tweede Paasdag ga ik voor net even feestelijker dan op een normale maandagavond. Een mooie plaattaart met ricotta en groene asperges gaat de oven in. Niks meer aan doen, behalve ervan genieten…
Dinsdag
Na het lange Paasweekend wil ik weer een beetje het normale patroon gaan aanhouden. Er komen nog zoveel vrije dagen en zelfs een hele vakantie aan, dat ik vandaag voor een lekker licht doperwtensoepje met munt ga.
Woensdag
Stop! Burgertime! En dan zo’n irritant jaren ’90 muziekje… Deze zoete aardappel linzenburgers tover ik met liefde op tafel, want deze vega-burgers zijn zo smaakvol en hebben echt zo’n burger-bite. Nog een salade erbij en mijn maaltijd is compleet!
Donderdag
Ik maak mijn curry’s het liefst zelf. Geen pakje of zakje voor nodig! Zoals deze gele kokos curry met kip, mango en cashewnoten, lekker zonnig ook!
Vrijdag
De kant-en-klare schnitzels uit de supermarkt laat ik liggen, want zelf maken is veel lekkerder én ik weet precies wat er in gaat. Vandaag eten we deze Wiener schnitzels, met aardappeltjes uit de oven en geglaceerde worteltjes.
Zaterdag
Op zaterdag maak ik graag tijd voor een uitgebreide lunch! Deze Indonesische pulled chicken wrap is een prima idee. De wrap maak ik soms zelf klaar, maar een tortilla uit de supermarkt kan natuurlijk ook.
Zondag
Zijn ze niet té cute, deze havermout cups met yoghurt en perzik? Ze zijn super makkelijk om te maken… De perziken zijn nog niet in het seizoen, maar ander fruit – verse aardbeien! – zijn een goede vervanger!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube