Het is weer zaterdag, weer een week voorbij! Hier is het Meivakantie en de dagen zijn voorbij gevlogen. Ondanks dat we al weken thuis zitten, vermaken we ons echt nog wel prima. Van het mooie weer op Koningsdag hebben we genoten met taart in de tuin en klussen aan het huis. Daarna sloeg het weer helaas een beetje om. De dagen worden gevuld met spelletjes, Lego villa’s bouwen en film kijken. Ook heb ik éindelijk de tijd gevonden om mijn Pinterest borden eens op te schonen en te organiseren. Op zich helemaal prima, het blijft ten slotte vakantie. Hopelijk is er volgende week weer wat meer zon, dan kunnen we lekker op de fiets, even wat beweging en een frisse neus. Maar first things first, het weekmenu heb ik natuurlijk weer voor je klaar staan. Deze week wil ik weer eens zelf Rendang maken en ga ik ook de keuken in voor homemade pizza! Schrijf je weer mee?
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #130 Makkelijke maaltijden
Maandag
Deze week doen we nog een weekje rustig aan en rommelen we een beetje in en rond het huis. Laat alsjeblieft wel het zonnetje weer terug komen, want daar was ik wel erg aan gewend geraakt! Op maandag ga ik altijd voor een vegetarisch recept en deze keer worden het de wraps met pulled champignon!
Dinsdag
Ik ben echt gek op de smaken van de Oosterse keuken! En waar ik met de wraps nog voor een snelle variant ging, gaan we vandaag in het weekmenu voor echte Indonesische rendang. Dit gerecht mag lekker een paar uurtjes stoven en dan is het puur genieten!
Woensdag
Net als in gewone weken, kook ik ook in de vakantie de ene keer wat uitgebreider dan de andere keer. En als ik het aan de meiden vraag wat ze willen eten, hoor ik 9 van de 10 keer pasta…. Vandaag dus een klassieker op het menu, deze pasta met tomatensaus en gehakt schud ik zo uit mijn mouw en is altijd goed!
Donderdag
Ik heb in deze vakantieweek éindelijk eens de tijd genomen om mijn Pinterest borden op te schonen en te organiseren. Wat was het daar een rommeltje geworden zeg….haha! Ik vind het super leuk om te zien welke pins van recepten door jullie worden bekeken en deze bloemkoolrijst met kip en spinazie blijft populair. Dus nog een keer op het weekmenu!
Vrijdag
Altijd leuk in het weekend en zeker ook met de meiden, is zelf pizza maken! En dat doen we de laatste weken dan ook regelmatig… Iedereen kiest zijn eigen topping en er gaan bakplaten vol de oven in. Het basisdeeg voor de pizza maak je eenvoudig zelf klaar, even laten rijzen en uitrollen maar. Heerlijk!
Zaterdag
Ook een beetje pizza-like, maar dan op een broodje en heerlijk als lunch…. Deze Mexican melt sandwiches met gerookte kip en avocado! Ik vind dit zo’n verwennerij en nu het nog vakantie is, maken we er tussen de middag gewoon een feestje van!
Zondag
Zondag is het Moederdag! En laat er nou morgen nog een perfect verwen-recept voor alle lieve moeders op de blog verschijnen…. stay tuned! Ik heb ook nog een ontbijt-tip voor deze mooie dag, namelijk deze ontbijttaartjes met yoghurt en aardbeien!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube