Er zijn inmiddels al meer dan 120 weekmenu’s op de blog verschenen…. Niet normaal toch eigenlijk! Het eerste weekmenu kwam in januari 2017 online en aan het getal 121 kun je zien dat ik niet heel trouw élk weekend een weekmenu plaats. Zeker in vakanties sla ik nog wel eens over. Omdat mijn eigen eetplanning vaak dan ook niet zoveel structuur heeft. Toch blijft het leuk om te zien dat deze eet inspiratie zo ontzettend goed bekeken wordt elke week. Ik ga er dan ook lekker mee door want ik vind het hartstikke leuk om jullie van ideetjes te voorzien! Pak dus ook deze week weer een schrijfblok erbij
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Wist je dat er in 2020 weer de kookworkshop Natuurlijk! koken op de agenda staat? Voor de workshop van 14 maart heb ik nog een paar plekjes vrij!
Weekmenu #121 Makkelijke maaltijden
Maandag
Afgelopen week kwam Senna ineens met de mededeling dat ze vegetarisch zou gaan eten. Sinds we zelf kippen hebben, eet ze dat stukje vlees sowieso al niet meer. Maar nu was het voor haar helemaal klaar. En dat mag ze uiteraard zelf weten, het stelt mij voor een leuke uitdaging die ik graag aan ga. Voor vandaag zet ik deze vegetarische linzen stoofpot met spinazie op het menu.
Dinsdag
Die winter…. ik geloof niet dat we die nog gaan krijgen! En na een week wintersport vind ik dat ook eigenlijk altijd wel prima. Ik sluit dit seizoen af door nog 1 keer zelfgemaakte erwtensoep op tafel te zetten. Heerlijk!
Woensdag
En aangezien het nu nog kan, zet ik ook nog een keer deze roerbak stamppot andijvie met spek en kaas op het menu. Ik ben echt geen fan van traditionele stamppotjes, bij mij krijgen ze altijd een twist!
Donderdag
Ik hou echt van winterkost! Stevige stamppotten, goed gevulde soepen, stoofschotels en curry gerechten. Het enige nadeel vind ik dat het vrij zware gerechten zijn. En daar heb ik niet altijd zin in! Ik wissel dus af en zet vandaag deze bloemkoolrijst met kip en spinazie op het menu.
Vrijdag
Op de laatste dag van de week ga ik meestal voor een makkelijke maaltijd met brood. Niks niet uitgebreid de keuken in! Ik heb daar al genoeg tijd doorgebracht en meestal ben ik aan het einde van de week ook gewoon moe! Dus zet ik vanavond deze makkelijke Oosterse zalmburgers met avocadodressing op het menu. Lekker broodje erbij en smullen maar!
Zaterdag
Oeh, naar deze avocado toast met ei en oude kaas kan ik af en toe écht verlangen! Ineens zoveel zin in hebben dat het water me spontaan in de mond loopt. Gelukkig heb ik deze ingrediënten echt standaard in huis dus staat mijn favoriete broodje zo op tafel!
Zondag
Laten we van zondag weer eens een bakdag maken! Lekker met de meiden de keuken in, kijken wat we nog op voorraad hebben en daar een lekkere yoghurt cake met blauwe bessen mee maken! Ik weet het wel hoor, laat het buiten maar koud zijn, wij vermaken ons wel!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
2 reacties
Hi, jouw link van de bloemkoolrijst met kip en spinazie is gekoppeld aan het recept van gele bloemkool curry met snijbonen. Dus daar gaat (bij mij althans) blijkbaar even iets mis.
Ah, dank je wel voor jouw oplettendheid! De juiste link staat er nu in!