En daar zijn we weer. Aangekomen op zaterdag en dus weer tijd voor een nieuw weekmenu! De komende week gaat mijn laatste normale week zijn, want komende vrijdag vertrek ik naar Nieuw Zeeland. Ik heb echt nog wel even behoefte aan wat structuur deze dagen, want het is al chaotisch genoeg. Er zijn toch wel wat dingen die nog geregeld moeten worden voordat ik weg ga en ook het werk ligt niet helemaal stil. Wel heb ik afgelopen week een grote veegactie door mijn agenda gehouden. Het was nog zo veel. Zoveel afspraken buiten de deur, zoveel dat ik nog moest doen. Vooral van mezelf dan, want ik weet echt wel dat jullie 2,5 week zonder MYF ook overleven. Ik heb dus flink geschrapt zodat ik komende dagen rustig(er) kan voorbereiden op mijn avontuur. Want dat is het hoor, ik heb er zoveel zin in! Via Instagram probeer ik je mee te nemen, volg me dus vooral ook daar! Voor nu nog een heleboel inspiratie voor de komende eetweek! Schrijf vooral ook weer mee!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #103 makkelijke maaltijden
Maandag
Weet je wat?! Laten we deze week eens beginnen met pizza! Huh, wat? Pizza op de maandagavond?! Nou, met deze zoete aardappelpizza met groene pesto en mozzarella is dat wel een heel goed idee! Lekker een beetje extra salade erbij en ik vind het een topmaaltijd!
Dinsdag
Ben jij afgelopen weken overeind gebleven of liep je net als ik te snotteren en te proesten? Wat een flinke verkoudheid had ik te pakken zeg… dat was ook een van de redenen om mijn agenda schoon te vegen, ik moest echt rust inbouwen. En wat altijd werkt bij verkoudheid is een kom van deze Italiaanse kippensoep!
Woensdag
Het valt niet meer te ontkennen dat de herfst echt wel goed heeft ingezet. Wat een regen en kou. Tijd dus voor heerlijke comfortfood recepten. Deze chili con carne naar recept van Jamie Oliver blijft een van mijn favorieten. En de rest van het gezin smult net zo hard mee!
Donderdag
De eerste pompoenen zijn hier alweer de pan en de oven in gegaan hoor! Ik heb er al weer een kruidig soepje van gemaakt, zo lekker! En deze week ga ik voor pasta met geroosterde pompoen. De pompoen gaat in de oven en wordt zo heerlijk intens van smaak!
Vrijdag
En dan is er weer een eetweek voorbij. Als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik op vrijdagavond niet meer uitgebreid kook. Gewoon geen zin meer in en ik vind dat zelf helemaal prima. Het hoeft niet lastig te zijn om lekker te eten, dat bewijst deze quesadilla met tonijn en gegrilde groenten maar weer!
Zaterdag
Ooh, ik ben zo blij! Onze kippen leggen eindelijk eieren!! Nadat er al bijna 2 jaar geleden kuikens in huis kwamen die hanen bleken te zijn, er daarna nog wel een hen bij kwam maar die legt nog steeds geen eieren, is het met de nieuwe hennetjes eindelijk zo ver. Verse eitjes uit eigen tuin, love it! Goede reden om te lunchen met roerei met zalm en broccoli!
Zondag
Zondag, relaxdag. Al zit ik dus vandaag als het goed is na een hele lange reis in Nieuw Zeeland! Jou laat ik vandaag achter met deze speculaas broodpudding met blauwe bessen. Geloof mij, als je dit in de oven schuift en de geur van speculaas door het huis komt, kun je niet wachten met ontbijten!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube