Ik begin nu wel lichtelijk nerveus te raken hoor. En mega, super, knetter-enthousiast. Want. Over 2 weken rond deze tijd ben ik onderweg. Zit ik in het vliegtuig. Naar Nieuw Zeeland!! Echt, whaaaa! Knijp mij maar even! Ik vind het zo bizar onrealistisch dat ik die kant op ga en heb er zoveel zin in! De afgelopen weken waren een beetje gekkenhuis. Vanaf de zomervakantie ben ik aan het knallen gegaan om te zorgen dat zowel MYF als PAUW Lab klaar zijn voor even een tijdje zonder mij. En hoewel het werk nog niet helemaal af is – ik was ook veel te veel buiten de deur deze week – zit ik echt te stuiteren om te gaan. Om de chaotische weken een beetje structuur te geven, ben ik nog wel even gaan zitten voor een weekmenu. Ben je er klaar voor? Schrijf dan weer mee! Enne, wil je niets missen van mijn komende avontuur? Volg mij dan via Instagram!
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #102 makkelijke maaltijden
Maandag
Ik neem het me iedere keer weer voor, maar in de praktijk komt het er te weinig van…. Aan de slag gaan met vegetarische recepten. Er wordt hier gewoon nog steeds te graag vlees gegeten. Terwijl ook zonder vlees de lekkerste gerechten op tafel kunnen komen. Neem nou deze chili sin carne met quinoa en walnoten! Dat is wel echt een favorietje hoor!
Dinsdag
Dat het hier nu herfst wordt heb ik maar geaccepteerd. Me erbij neerleggen en lekker in de herfstrecepten duiken. Zoals deze rijkgevulde knolselderij pompoensoep met kip. Prima voor een doordeweekse avond!
Woensdag
Terwijl hier de herfst hopelijk een beetje mild verloopt, vertrek ik straks voor ruim 2 weken naar het voorjaar. Want ja, Nieuw Zeeland is toch echt de andere kant van de wereld… Ik ben zo benieuwd naar de gerechten daar! Voor vandaag ga ik weer voor een makkelijke pasta pesto met spinazie en doperwten. Altijd goed hier in het huis van de pastamonsters!
Donderdag
Ik gebruik echt bijna geen pakjes en zakjes meer voor mijn gerechten. Of nee, ik gebruik ze eigenlijk niet. Een blikje tomatenpuree, wat kokosmelk, heel veel verse en gedroogde smaakmakers en je zet zo een heerlijke Thaise curry met kipfilet en doperwten op tafel. Daar heb ik echt geen currypasta of welk kant-en-klaar product dan nog voor nodig!
Vrijdag
Zoals je weet is het hier op vrijdagavond fastfood-avond. Geen uitgebreide kooksessie meer maar een makkelijk snack-achtig gerecht. Met deze Turkse pizza wraps maak ik iedereen blij! Wil je er nog wat rauwkost bij serveren dan kan dat natuurlijk! En vergeet een beetje knoflooksaus niet!
Zaterdag
Deze broodjes ontdekte ik al heel lang geleden en sindsdien staan ze hier regelmatig op tafel. Het zijn eigenlijk geen broodjes, want er komt geen graan aan te pas. Toch zijn deze cloud breads met rozemarijn heerlijk als lunch en je kunt ze beleggen met jouw favoriete beleg. Leuk om dit weekend eens uit te proberen!
Zondag
Zo. Rust in de tent! Even rustig wakker worden… al gaat dat niet helemaal want de jongste heeft vandaag een sportwedstrijd. En tsja, die kleintjes spelen nu eenmaal vaak vroeg. Toch ga ik de tijd maken om deze chocolade yoghurt cake met pindakaas de oven in te schuiven… koffie erbij en langzaam opstarten!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube
2 reacties
Wat ziet dat er weer heerlijk uit, nou jij kan 2 weken weg hoor ga vooral genieten, je verdiend het…….
Ik ga er zo enorm van genieten! Dank je wel <3