Goedemorgen! Het is weer zover. Alweer zaterdag en dus weer een nieuw weekmenu! Jullie zijn ze nog niet zat, de eetplanningen. Als ik naar mijn statistieken kijk, dan worden de menu’s nog steeds ontzettend veel bekeken. Tof om dat te zien, ik vind het heerlijk om jullie te inspireren. Daar ga ik dus voorlopig nog mee door hoor! Afgelopen week is ook echt weer voorbij gevlogen. Het was wederom een hectische week. En dat kwam vooral doordat ik me realiseerde dat ik over 3 weken al op reis ga. Ja, whaaa, nog maar 3 weken voordat ik in het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland (!!!) stap. Ik vind het zo geweldig dat ik die reis ga maken dat ik er gewoon een beetje zenuwachtig van ben. Snap je wat ik bedoel?! De komende weken ga ik vooral veel vooruit werken en zorgen dat zowel MYF als PAUW Lab even zonder mij kunnen. Ik hou je op de hoogte hoor en neem je mee in de voorbereidingen! Voor nu, koffie erbij en schrijf je weer mee?
Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!
Weekmenu #101 makkelijke maaltijden
Maandag
Nou als je nog twijfelde… de herfst is toch echt wel officieel begonnen! Wat een druilerige dagen hebben we er al op zitten zeg, bah! Ik vind de herfst prachtig hoor, als het gewoon zonnig is, haha! Maar 1 voordeel kan ik wel ontdekken, we gaan namelijk weer heerlijk comfort food op tafel zetten! Wat dacht je van deze heerlijke melanzane alla parmigiana?
Dinsdag
Een van mijn favorieten uit dit seizoen is de pompoen! Na ruim 6 jaar recepten uitwerken – ja echt, zo lang bestaat MYF al! – heb ik nog steeds niet genoeg van deze topper. Je kunt er zoveel kanten mee op! Het allerliefst maak ik er trouwens soep van, zoals deze pompoensoep met rijst en zwarte bonen.
Woensdag
In een huis met pastamonsters ontkom ik er niet aan om elke week wel een keer pasta op tafel te zetten. Vind ik ook helemaal niet erg, als het maar niet elke week dezelfde pasta met dezelfde saus is. Ik wissel graag een beetje af en daarom gaan we vandaag voor de tagliatelle met spinazie en gerookte kip.
Donderdag
Ik vind het geweldig als ik op social media voorbij zie komen dat jullie mijn recepten maken! Blijft toch echt wel een beetje onwerkelijk maar zo tof! Zo kwam deze quiche met sperziebonen en gehakt voorbij en die wil ik nu zelf ook weer maken! Gaat op het menu!
Vrijdag
Nou, als je een week aan de hand van maaltijden indeelt, dan vliegen de dagen ook ineens voorbij. Zo zitten we alweer op de vrijdag van het weekmenu. En je weet het ondertussen wel, op vrijdag wordt er niet uitgebreid gekookt in huize MYF. We gaan voor de Indonesische hamburgers vandaag!
Zaterdag
In deze volle weken vind ook ik het nog wel eens lastig om te zorgen dat ik voldoende groenten binnen krijg. Ja echt, ik schiet dan ook in een patroon van even snel een boterham of een cracker. Maar uiteindelijk voel ik me daar niet beter van… dus duik ik vandaag de keuken in om deze zoete aardappel pannenkoek met rode biet en geitenkaas klaar te maken! Lekker als lunch!
Zondag
En vanochtend doen we heel rustig aan! Zondagochtend is echt mijn relaxmoment van de week. Voor zover dat gaat en ik niet ergens op een verschrikkelijk vroeg tijdstip langs een sportveld hoef te staan. Als dat niet hoeft, start ik rustig op met een kop koffie en een kom yoghurt met gebakken banaan en granola. Heerlijk!
Eet smakelijk deze week!
Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!
Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube